Förmånscykel - via företaget

Går du i tankarna att köpa en ny cykel? Eller har du anställda och undrar hur du går till väga för att erbjuda en härlig cykelförmån som kan förenkla vardagen? Med en helt automatiserad förmånscykeltjänst blir det enklare att erbjuda dina anställda förmånscykel. Där du som arbetsgivare skapar förutsättningar för ett friskare företag, en bättre planet och ökad produktivitet hos dina anställda! För dig som arbetsgivare är förmånscykel enkelt och kostnadsfritt.

Som anställd på ett företag där det erbjuds förmånscykel – Kan du komma avslappnad till jobbet och börja dagen motiverad! Samtidigt som du spara pengar och gör något gott för miljön.

                                                                      

Räkna på vad en förmånscykel kostar

Hur fungerar det med förmånscykel?

Förmånscykel är uppskattat hos anställda och enkelt att erbjuda medarbetare. Den anställde sparar normalt mellan 20 - 40% jämfört med privatköp och för dig som arbetsgivare är det 100% kostnadsneutralt eftersom det är den anställde som finansierar förmånscykeln via sitt bruttolöneavdrag. Då kostnaden dras innan skatt blir priset mycket lägre än ett direktköp i butik. 

Vad kan jag välja för cykel?

Du kan välja fritt från hela vårt sortiment. För att se exempel på vilken förmåncykel du kan välja – gå till sortiment högst upp på vår hemsida och kolla runt bland kategorierna. Notera då att vi endast visar ett litet urval av vårt sortiment på hemsidan. Vi har elcyklar, mtb (mountainbikes), racer, lådcyklar, standardcyklar och hybrider! Helt enkelt cyklar för city, terräng, landsväg och allt annat du kan tänka dig.

Vad blir kostnaden för min cykel

Kostnaden bestäms efter vilket val av cykel du gör och vilken marginalskatt du har, Med hjälp av en kalkyl kan du räkna på vad din förmånscykel skulle kosta, klicka på länken här nedan.

Med hjälp av kalkylatorn kan du räkna fram kostnaden: Klicka här!

Du kan även välja till ett servicepaket och extra utrustning i form av pakethållare, lås, cykelkorg mm om detta inte ingår i ordinarie pris. Observera att priset för cykeln utgår normalt från cykelns ordinariepris och kan ej utnyttjas med andra rabatter eller kampanjer. 

Hur gör jag som arbetsgivare om jag vill erbjuda förmånscyklar?

För dig som arbetsgivare är förmånscykel 100% kostnadsneutralt och det krävs inga anslutningskostnader. Den anställde betalar förmånscykeln med bruttolöneavdrag.  

• Kontakta oss på Fribergs så kopplar vi dig till våran samarbetspartner BusinessBike.

• Registrera sedan, genomgå automatisk kreditcheck och digital signering av avtal. 

• Bjud in anställda till portalen och godkänd dem som förmånscykeltagare. 

• Anställda sköter sedan själva resten genom att gå till valfri ansluten återförsäljare och hämta ut sin drömcykel. 

Hur gör jag som anställd om jag vill ha förmånscykel?

Din arbetsgivare behöver då registrera sig för förmånscykel hos BusinessBike vilket enkelt görs i vår butik!

Vad ingår?

Cykel, montering, majoriteten av alla tillbehör, garanti och service första året. 

Det ingår även en helförsäkring med varje cykel där det är 0kr i självrisk, ingen maxvärdebegränsning och utan åldersavdrag förutsatt att du har ett godkänt (SFF) bygellås eller liknande till cykeln. Dessutom kan du välja till förmånligt servicepaket till din cykel!

 

Fördelarna att handla av oss:

  • Lokal butik med egen verkstad, vi hjälper dig med alla frågor, funderingar och eventuella problem. 
  • Inga inköpsfönster, köp din förmånscykel när det passar dig
  • Du kan provcykla innan köp
  • Vi visar vilka tillbehör som passar just din cykel
  • Din cykel är färdigmonterad när du hämtar den, inklusive tillbehör

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.